joi, 30 septembrie 2010

Andra si Maruta asteapta un bebe! Update


Bucurie mare in familia lui Catalin Maruta! Andra, sotia prezentatorului “Happy Hour” este insarcinata, astfel ca in prima parte a anului viitor cei doi vor deveni parinti. “Da, e adevarat, Andra e insarcinata in aproape patru luni”, confirma Catalin Maruta veseta cea buna. “Au trecut doi ani de cand ne-am casatorit si vara aceasta ne-am pus serios problema sa devenim parinti. Si iata ca dorinta ni s-a indeplinit”, a mai spus vedeta Pro Tv.

Astfel, la doi ani de la nunta, Andra si Maruta isi vad visul implinit si se pregatesc pentru unul dintre cele mai importante momente din viata lor: venirea pe lume a primului lor copil. Desi nu stiu inca daca vor avea fetita sau baiat, bucuria viitorilor parinti este fara margini, iar cei doi recunosc ca cel mai important este ca micutul sa fie sanatos.

Radiind de bucurie si vadit emotionati, Andra si Catalin Maruta au stat impreuna joi seara pe Happylica si au vorbit despre bebelusul care va intra in viata lor in primavara viitoare. Sotia prezentatorului “Happy Hour” a recunoscut ca este insarcinata in aproape patru luni, dar ca s-a ferit sa faca public acest lucru tocmai pentru ca a dorit sa aiba toate asigurarile medicilor in ceea ce priveste sarcina. Luata la intrebari de Catalin Maruta, jurata de la “Romanii au talent” a marturisit ca se bucura ca va fi o mamica tanara si ca isi doreste sa mai faca un bebelus peste doi ani. “Copilul meu este acum in emisiune la taticul lui”, a declarat emotionata Andra la “Happy Hour”. “Imi doresc ca in doi ani sa mai fac un bebe. Un copil nu te impiedica cu nimic in cariera”, este convinsa ea.

Doamna Maruta i-a propus apoi sotului sau sa faca schimb de roluri, astfel ca prezentatorul “Happy Hour” a trecut pe locul invitatului in propria emisiune. Coplesit de emotii, acesta a declarat ca este foarte fericit si ca stie absolut tot ce se intampla in fiecare saptamana de sarcina. “E un moment foarte emotionant cand mergi cu sotia la ecograf, o tii de mana si ti se spune ca vei fi parinte”, a declarat Catalin Maruta. Prezentatorul de la Pro Tv a recunoscut ca si viitorii bunici sunt la fel de emotionati si de nerabdatori sa isi stranga in brate nepotelul.

Curpins de nostalgie, Maruta si-a amintit ca acum sapte ani o avea invitata pe Andra la o alta emisiune, pe vremea cand cei doi nu formau un cuplu: “Nici nu banuiam ca ne vom inatlni peste ani la o alta emisiune, casatoriti si asteptand un copil”, a incheiat Maruta emotionat.

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu